Nervefleksologi

Ved tryk ind mod en knogle, kan man aktivere nervesignalet i et bestemt område, fx lænd. Det gør zoneterapi behandlingen mere effektiv.

Nerverefleksologi hos Bentes Zoner

Nerverefleksologi er en naturlig videreudvikling af den klassiske zoneterapi – som tilføjer præcise punkter for nervesystemet og bruger en speciel behandlings teknik.

Nerverefleksologi kan bruges til både muskel- skelet- og organproblemer – og har vist sig at være særligt effektivt ved smertetilstande. Fordi der arbejdes direkte med zoner for nervesystemet ( og de hurtige impulser det benytter sig af) vil der indtræde en virkning meget hurtigt. Forestil dig at man “kick – starter “ kropsområdet ved at stimulere nerveimpulserne.

Nerverefleksologi står ikke alene som behandlingsform, men er et fantastisk supplement til den zoneterapi jeg til hverdag tilbyder mine klienter.

Kombinationen zoneterapi og nerverefleksologi

Nerverefleksologi punkterne er præcisions arbejde, da mange punkter ligger meget tæt på hinanden – så kurset er gennemført med stor koncentration, og jeg glæder mig til at det bliver rutine der ligger på rygmarven at finde lige de punkter jeg synes passer til den klient der er på min briks.

Kombinationen af zoneterapi og nerverefleksologi er utrolig effektiv ved afhjælpning af problemer/smerter.