Øreakupunktur

Jeg benytter øre akupunktur til behandlingen af fx stress. Det understøtter min zoneterapi behandling.

Derudover kan man sætte nålene for at dæmpe ”trang” fx røg.

Øreakupunktur fungerer efter samme principper som zoneterapi

Øreakupunktur fungerer efter samme principper som zoneterapi – idet man søger efter ”ubalancer” i kroppens energibaner… Ved øreakupunktur er hele kroppen afspejlet i øret, så behandleren kan gå ind i en bestemt ”zone” i øret og afsøge små ømheder Ved at sætte en akupunkturnål i det rigtige punkt, vil signalet blive returneret tid det sted i kroppen hvorfra det kom og fremkalde en normaliserende effekt i det område hvorfra ”ubalancen” stammer.

Små og tynde nåle

De nåle man bruger til øreakupunktur er meget små og tynde. Der er flere muligheder for øreakupunktur – man kan sætte nåle i som fjernes efter ca 30 min. Ved rygstop og vægttab kan behandleren også vælge at sætte en lille stift i øret som så bliver siddende i en periode

Ved mennesker med nåleskræk kan man vælge at sætte et plaster med en lille kugle på punktet, så det behandles med en stimulering uden et stik.

Øreakupunktur er særdeles effektivt ved muskel og ledsmerter, kroniske og akutte skader – astma – allergi og hovedpiner mm.

Det kan ligeledes bruges som understøttelse af vægttab, rygestop og alkoholafvænning, men skal ikke stå alene uden en aktiv indsats fra klienten.

Effektiv behandlingsform uden smerter

Det er en overraskende god og effektiv behandlings form – som ikke gør så ondt som Bente Vindelbo Jørgensen troede ( har stor nåleskræk, men tør både sætte dem i andre og sig selv nu.)